INGYENES NAPELEM TELEPÍTÉSI KISOKOS!

Érdekli a napelem telepítés? Szeretne tisztába lenni a legfontosabb kérdésekkel?

Akkor íratkozzon fel 5 részes email sorozatunkra, amikben végigmegyünk a legfontosabb kérdéseken!

Professzionális Solar Rendszerek

Vállalkozásoknak, társasházaknak, háztartásoknak állami támogatással

A szolgáltatás keretében napelem-rendszer értékesítést és teljes körű ügyintézést (engedélyeztetés, hálózatra csatlakoztatást, pályázati ügyintézés) végzünk). A kivitelezés során kizárólag kiváló minőségű német, japán eszközöket szerelünk, telepítünk ügyfeleink részére.(Kyocera napelemek, SMA és KACO inverterek)

 

Professzionális

Környezetkímélő solar rendszerek

Napenergia

100% napenergia, tervezhető jövő

Fenntarthatóság

20 év teljeskörű garancia

Caprisolar

Napelemes rendszer pályázatok

Integrált napelem

Az ingatlan piacon új házak építésével egyre nagyobb igény jelentkezik a megújuló energia alkalmazására illetve a szereplő napelemek látványosabb, esztétikusabb megjelenésére. Erre a SOLITEK-SOLRIF a tetőbe integrált napelemrendszer a tökéles megoldás.

 

Teljesítmény

Mivel az elektromos fogyasztókat folyamatosan szeretnénk üzemeltetni, viszont a napelem nem tud folyamatosan energiát biztosítani, átmeneti energiatárolót (puffert) kell alkalmaznunk a rendszerben, amivel áthidalhatjuk az alacsonyabb napfény-intenzitású időszakokat.

 

Fix napelem

A fixen beépített napelem megfelelő tájolás esetén (déli irány, Magyarországon 35°-os dőlésszög) reggeltől estig tud áramot termelni tiszta idő esetén. Természetesen reggel és este már csak kisebb teljesítményre képes a napelem, mivel fix rögzítés esetén a napsugárzás kis beesési szögben alacsonyabb áramerősséget tud megtermelni.

 

Napelem telepítés 50% állami támogatással, szaldós elszámolással csak Június 30-ig?

Sokan nem tudják de szaldós elszámolással csak Június 30-ig lehet lehet becsatlakozni! Érdeklik a további feltételek? Tekintse meg blog bejegyzésünket: